Se eller gense målene fra Brøndbys sejr over FC Midtjylland mandag aften.

Brøndby tog mandag aften imod FC Midtjylland, der til opgøret havde adskillige reserver i startopstillingen. I forhold til pokalfinalen fredag, hvor FC Midtjylland vandt over netop Brøndby, havde midtjyderne således skiftet på ti pladser.

FC Midtjylland kom dog stadig foran efter blot 14 minutter, da Evander sendte bolden i kassen.

Efterfølgende gik det dog Brøndbys vej. Efter 38 minutter sendte Kamil Wilczek udligningen i nettet, og syv minutter senere bragte Simon Hedlund Brøndby foran. I anden halvleg udbyggede Simon Tibbling og Wilczek også føringen yderligere, da de gjorde det til henholdsvis 3-1 og 4-1.

Sejren betyder, at Brøndby fortsat kan nå at slutte på fjerdepladsen i Superligaen. Det vil kræve, at de slår OB i den sidste spillerunde.

Se målene fra Brøndbys sejr over FC Midtjylland i videoen øverst i artiklen.