• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen og Ole Hoffskov

Zorniger afviser Andrew Hjulsager-retur: Giver ingen mening lige nu

Ifølge en spansk lokalavis skal Brøndby have afgivet et bud på Andrew Hjulsager. Det afviser Alexander Zorniger, der er stor beundrer af Hjulsager, men simpelthen ikke har plads til ham lige nu.

Af Kenneth Jensen og Ole Hoffskov

Andrew Hjulsager er vendt tilbage til Celta Vigo efter et kort og ikke særlig succesfuldt lejeophold i Granada, og meget tyder på, at den 23-årige dansker skal finde en ny klub i løbet af sommeren, hvis han vil gøre sig forhåbninger om fast spilletid i den kommende sæson.

Hvis man skal tro lokalavisen Faro De Vigo, kan Brøndby blive Andrew Hjulsagers kommende arbejdsgiver.

Avisen skriver torsdag, at Brøndby har afgivet et bud på Hjulsager, som dermed kan få mulighed for at vende hjem til den københavnske Vestegn, hvor han havde stor succes, inden han blev solgt til Celta Vigo i januar 2017. 

Som altid i disse transfertider er der mange rygter, og det kan være svært at skille skidt fra kanel. Fra Brøndby lyder det, at historien ikke har noget på sig.

- Der er ikke noget bud fra Brøndby, siger cheftræner Alexander Zorniger til tipsbladet.dk.

Andrew Hjulsager voksede gevaldigt i løbet af det halve år, han fik sammen med Alexander Zorniger i Brøndby. Tyskeren omskolede Hjulsager fra kantspiller til central midtbanemand, og Zorniger lægger ikke skjul på, at han ser en stor stjerne i Celta Vigo-spilleren.

- Andrew er en meget talentfuld spiller, som jeg kun ser på en 8'er-position, og vi har fantastiske spillere på den position lige nu. Han traf en beslutning, og hvis der opstår en mulighed for at hente ham hjem til Brøndby, er vi interesseret, men lige nu giver det ikke mening, fordi vi har nogle fantastiske midtbanespillere, siger Zorniger.

Brøndby IF har denne sommer hentet Dominik Kaiser til den centrale midtbane, hvor klubben i forvejen råder over Lasse Vigen, Kasper Fisker, Simon Tibbling, Morten Frendrup og for den sags skyld Christian Nørgaard, der sagtens kan rykkes en tand frem fra sin 6'er-position, skulle det blive nødvendigt.

Og derfor er der altså ikke plads til Andrew Hjulsager i Brøndby. Men døren holdes på klem. 

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

To af ligaens mindst formstærke hold åbner 23. spillerunde. Men får nogen af dem overhovedet en sejr denne gang?

Mere Superliga

Fokus