• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Ole Hoffskov

Åge Hareide om Sisto: Han er faret lidt vild

Landstræneren medgiver, at han har set Pione Sisto i en bedre udgave, end den han ser kort før VM.

Af Ole Hoffskov

Pione Sisto spillede en elendig første halvleg, da Danmark mødte Mexico på Brøndby Stadion i lørdags, og han var ikke meget bedre, da de rød-hvide gæstede Sverige i Stockholm. I begge kampe blev Celta Vigo-spilleren hevet ud i pausen, og Sistos VM-form er bekymrende.

Bekymret er Åge Hareide ikke, men den danske landstræner medgiver, at Pione Sisto ikke er inde i sin bedste periode i øjeblikket. Han fastslår, at kantspilleren til tider også gør det svært for sig selv.

Læs også: Danmarks VM-scout: Åge har meget fokus på små detaljer

- Vi skal arbejde lidt med ham. Han var meget god for os i efteråret. Han er også ung, og det kan være, at han er faret lidt vild. Når det ikke lige fungerer, så kan man som spiller forsøge at gøre lidt ekstra - tage den ekstra dribling. Men faktisk skal man gøre det modsatte og forenkle sit spil og spille bolden videre, siger Åge Hareide til Ritzau.

Pione Sisto var fast mand i den danske startopstilling mod slutningen af VM-kvalifikationen, og Åge Hareide har helt sikkert også planer med ham til VM. Spørgsmålet er, om den dårlige form har medført, at Martin Braithwaite har overhalet ham indenom kort før slutrunden.

Svaret får vi på lørdag, når Danmark tager hul på VM med et opgør mod Peru. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus