VM

Bedst og værst: Japan kørte Colombia flade

Japan tog en 2-1-sejr over Colombia tirsdag eftermiddag. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Colombia - Japan 2-1 (1-1)
0-1 Shinji Kagawa '6
1-1 Juan Quintero '39
1-2 Yuya Osako

Kampens bedste:

Colombia:
Det var ikke nemt for de gulblusede colombianere at holde fast i trykket mod Japan, da holdet kun var 10 mand efter tredje minut af kampen. Men en af de spillere, som virkelig gjorde en dyd ud af at slås for point var Falcao, der hele tiden arbejdede på at skabe så gode betingelser for Colombia. Var desuden også manden, der sørgede for det frispark, der gav dem målet til 1-1.

Målscorer Quintero var også en fornøjelse i den tid, han var på banen, og så tæller målet naturligvis også højt.

Japan:
Den japanske anfører Hasebe var virkelig en nøglespiller i kampen, og det var ham der holdt sammen på holdet og var med til at køre colombianerne flade i kampen. Det var i den grad med til at føre til kampens udfald, da det først var i anden halvleg, at man kunne se, at Japan var i overtal. Højreback Sakai var også en spiller, som man måtte spærre øjnene op for. Særdeles gode offensive aktioner af ham.

Kampens værste:
Det kostede virkelig for Colombia, at Carlos Sanchez skulle tage armen til hjælp efter tre minutters spil. Det gav et straffespark og gjorde det meget svært for dem at hænge i. Indskiftede James Rodriguez havde bestemt heller ikke en god kamp.

Kampens detalje:
Den colombianske frisparksscoring var bestemt en genialitet, hvor Quintero sparkede under muren, mens japanerne hoppede. Derudover kan det nævnes, at Japan fik revanche fra 1-4-nederlaget til Colombia for fire år siden ved VM i 2014.