• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Morten Jørgensen

Gary Lineker: England skal give afkald på VM og satse på unge talenter

Gary Lineker opfordrer Gareth Southgate til at give de unge engelske talenter chancen ved VM for at modne dem i forhold til de kommende slutrunder.

Af Morten Jørgensen

Sidste år vandt England både U17- og U20-VM, men det kniber noget mere for seniorerne, hvor den seneste titel var i 1966. Noget kan tyde på, at der kan være lysere fremtidsudsigter for den fodboldgale nation.

Det er også den overbevisning, som den tidligere landsholdsspiller, Gary Lineker har. Forud for, at Gareth Southgate udtager den engelske landsholdstrup, opfordrer han til, at landstræneren bruger sommerens slutrunde i Rusland til at give de unge spillere chancen for at snuse til den store scene.

- Hvis jeg var Gareth Southgate, ville jeg satse på unge spillere. Jeg ville sige, at det er en oplevelse. Jeg ville tage presset totalt af dem og sige, at det kun handler om erfaring, og at vi ikke kommer til at gøre det særlig godt og ikke vinder VM. Jeg ville spille med mange af de talentfulde, unge spillere, siger Lineker til the Telegraph.

- Om fire år bliver vi en seriøs magtfaktor i fodboldverdenen. Det er der ingen tvivl om. Vi har så mange unge spillere, der har været succesfulde. Lad os give afkald på VM, for realistisk set har vi ikke, hvad det kræver.

Der spekuleres i øjeblikket i, om den 17-årige Ryan Sessegnon fra Fulham er med i den trup, som Gareth Southgate i dag udtaget til VM. Derudover er unge spillere som Ruben Loftus-Cheek og Trent Alexander-Arnold også inde i overvejelserne.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus