• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Torsten Kjems Hansen

Hareide: Jeg har ikke tålmodighed til at spille som Irland

Åge Hareide vil angribe Irland og forventer, at hjemmeholdet igen kommer til at have fokus på at forsvare sig.

Af Torsten Kjems Hansen

Når det danske landshold i aften løber på banen til returkampen mod Irland bliver der ikke ændret stort på den danske måde at spille på. Det handler om at komme frem og score, hvilket vil øge presset på det irske hjemmehold maksimalt, da Irland i så fald vil skulle score mindst to gange for at sikre sig VM-billetterne.

I det første opgør i Parken præsterede det danske hold 587 afleveringer med en succesrate på 85 procent mod Irlands 206 afleveringer med en succesrate på bare 60 procent -altså bare 124 succesfulde afleveringer på 90 minutter.

Den danske landstræner Åge Hareide regner ikke med, at aftenens kamp i Dublin kommer til at forløbe ret meget anderledes. I hvert fald har han ikke tænkt sig at sende et hold på bane, der "blot" skal sørge for at undgå modstander-scoringer. 

Hareide slår fast, at han ikke ser Irland som noget specielt stærkt hjemmehold. 

- Hvis man ser på statistikken fra kvalifikationen, er der intet, der tyder på det. De leverer bedre på udebane og scorer flere mål her. Jeg så dem spille hjemme mod Serbien - de tabte 1-0

- Hjemme mod Wales spillede de 0-0, mens de vandt 1-0 på udebane over Wales, og i begyndelsen af kvalifikationen spillede de 2-2 ude mod Serbien. Dette var nøglekampene i kvalifikationen, og jeg tror, de kommer til at spille på samme måde (i aften, red.)´, siger Åge Hareide.

- Jeg forventer ikke, at de kommer til at stille sig længere fremme end i København. De vil udelukkende spille på, at vi skal lave fejlene. Det er helt ok, men jeg har bare ikke tålmodigheden til at spille på den måde. Vi kommer til at angribe Irland, score et mål og tage den derfra. 

Og det er ikke fordi, Åge Hareide ikke respekterer sin kollega og i øvrigt tidligere holdkammerat - den irske landstræner Martin O'Neill.

- Han er en god manager, og han vil vinde. Men det vil jeg også, lyder det fra den danske landstræner. 

Det er kickoff på kampen 20.45 - læs spilforslag til kampen her 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus