• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Pirchert

Kvist snart på vej til Rusland: Skal træne med beskyttelse

Foto: Getty Images

Det er endelig bekræftet, at William Kvist skal vende tilbage til VM-lejren i Rusland. Hareide satser på, at midtbanespilleren allerede på mandag kan træne med.

Af Oliver Pirchert

To brækkede ribben og en punkteret lunge.

Det var bestemt et hårdt slag, som William Kvist fik sig, da Danmark i sin åbningskamp mødte Peru. Danskeren forlod banen på en båre, og VM-slutrunden så allerede ud til at være et overstået kapitel for FCK-spilleren.

Men fredag kom det frem, at William Kvist med stor sandsynlighed skal vende snuden mod Rusland. Og søndag er det så endeligt blevet bekræftet.

Trods skadens alvor håber Åge Hareide på, at midtbanespilleren allerede kan træne med fra i morgen.

- Der har været positive meldinger fra ham. Brud på ribbene kan give store smerter, men der har han været heldig. Nu må vi se, om han kan træne med mandag med beskyttelse. Vi ved endnu ikke, om han kan spille. Hvis vi kommer videre til ottendedelsfinalen, så er det vigtigt at have mange spillere klar, siger landstræneren til TV 2 SPORT.

I mandags blev William Kvist fløjet til Danmark, hvor han blev undersøgt på Bispebjerg Hospital i København. I aften skal han igen flyve og ventes at være i Moskva søndag aften.

Det forventes ikke, at han er med, når Danmark møder Frankrig på tirsdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus