• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Tipsbladet.dk

Profil mod Real Madrid – så hvorfor ikke på landsholdet?

Han er en profil i Celta Vigo, så hvorfor fungerer Daniel Wass ikke på landsholdet? Fodbolddebat og fede anekdoter i ugens udgave af Tipsbladets podcast ”En Halvleg Med Redaktionen.”

Af Tipsbladet.dk

Hvordan er chancen for en VM-billet for 50 af Danmarks bedste fodboldspillere?

Tipsbladet stiller spørgsmålet og giver svaret i fredagens trykte udgave, hvor Christian Eriksen optræder som det mest sikre kort og æren af med nød og næppe at nå i kandidatfeltet tilfalder Andrew Hjulsager, der er nummer 50 på listen og skal væk fra Celta Vigo i de kommende små to uger, hvis han på nogen måde skal komme i spil til kommende landsholdsudtagelser.

Det er dog Hjulsagers holdkammerat Daniel Wass, der giver størst anledning til debat.

Fire mål, fem assists og en styrende rolle på Celta Vigos målfarlige hold ville gøre Daniel Wass til en nøglespiller på mange landshold, men for Danmark har den tidligere Brøndby-spiller endnu ikke fungeret.

- Som jeg husker det, meldte Daniel Wass fra til to kampe med skadesproblemer, hvorefter han kort tid senere spille klubkampe. Åge Hareide sætter ikke navn på ham, men det kunne da godt være en som ham. Jeg er en af dem, der undrer mig over, at der ikke kan findes en større rolle til Daniel Wass på det danske landshold. Jeg synes, han var rigtig god i Evian, og det er han også i Celta. Celta Vigo vil på mange måder gerne spille fodbold, som Hareide også vil, med stærk betoning af det fysiske, det direkte spil og det stenhårde arbejde. Jeg synes, at han på mange måder passer ind, men jeg må konstatere, at Hareide heller ikke har formået at få ham med, siger Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen i En Halvleg Med Tipsbladet.

- Vores faste freelancer Morten Glinvad havde en rigtig god pointe i et tweet. For hvilke andre danske spillere end Christian Eriksen og Daniel Wass kan man se for sig gøre en forskel mod Real Madrids midtbane, som Daniel Wass jo gjorde, da de for nylig spillede 2-2 med et mål og en assist af Wass. Det har han [Glinvad] ret i, for det er kun Wass og Eriksen, der kan gøre det. Men der er ikke blevet plads til ham, siger Sebastian Stanbury

- For mig siger det noget om, hvor stærkt et hold, Danmark har. Tilbage i firserne fik Jan Mølby, der var en stjerne for Liverpool, Europas bedste hold på det tidspunkt, aldrig en plads på landsholdet. For man havde så godt at vælge mellem. John Eriksen var så god, at han scorede 30 mål per sæson, uanset i hvilken klub han spillede, og Preben Elkjær og Michael Laudrup var foran ham. Man kan også måle et holds kvalitet på de spillere, der ikke kommer med, lyder det fra Thomas Pyndt.

Hør hele debatten i dagens udgave af En Halvleg Med Redaktionen, hvor vi også taler om glæder og farer ved at være offline, den nye Superliga-spiller, der har en bror i NBA, og finske Paulus Arajuuri i Brøndby IF.

LINK: https://soundcloud.com/user-895543665/uge-3-2018-sportsbrodre-og-sostre

Find også podcasten i Itunes her.
https://itunes.apple.com/dk/podcast/tipsbladet/id1121950446?mt=2

Vil du have Tipsbladet direkte på din tablet, pc og mobil, kan du købe det digitalt her - ekstrabladet.dk/ebladet/.

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver fredag.

Læs mere og bestil på https://abonnement.ekstrabladet.dk/avis/fredag/

I Tipsbladet fredag får du også:
- Interview med Åge Hareide om den danske VM-optakt
- Overblik: Tipsbladet rangerer 50 danske VM-kandidater
- Interview med skadede Mads Albæk i kriseramte Kaiserslautern
- Interview med Brøndby IF's forsvarsspiller Paulus Arajuuri
- VM-land: Sydkorea
- Portræt: Genopstandne Thomas Vermaelen
- Transferoverblik
- Carlsens Corner
- Spiltips
- Resultater

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus