• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Benjamin Lillelund

Wass åbner op: Jeg er ikke illoyal

Daniel Wass mener ikke, at han er illoyal, men at DBU er kommet til at sætte ham i et dårligt lys.

Af Benjamin Lillelund

For snart to år siden meldte Daniel Wass afbud til to landskampe mod Polen og Montenegro, og siden da har den alsidige profil ikke været blandt Åge Hareides foretrukne spillere.

Det er nemlig kun blevet til 66 minutter mod Tjekkiet i november 2016 og året efter en bænkplads mod Rumænien.

Nu er Daniel Wass igen blevet sorteret fra forud for det kommende VM i Rusland. En del af begrundelsen for dette er, at Wass har været illoyal og meldt afbud flere gange de sidste år.

Uheldigt så det da også ud i de to føromtalte landskampe, som han meldte afbud til, hvor DBU oplyste, at han havde en skade, men spillede en kamp mod Barcelona dagen efter.

Sådan forholder det sig imidlertid slet ikke.

- Jeg føler, at min aflysning stadig sidder på mig, og det er den, jeg bliver kritiseret for, men det er ikke mig, der har lavet den største fejl. Det er DBU. Jeg meldte ikke fra til kampen på grund af en skade. Jeg meldte fra på grund af personlige årsager. Dem havde jeg fortalt til Åge fire dage før kampen mod Barcelona, og det blev accepteret af Åge, der havde forståelse for det.

- Han spurgte mig, hvad vi skulle melde ud, og så blev vi enige om at melde en skade ud. Men så skriver DBU det ud allerede dagen før min kamp mod Barcelona, og så begynder hele balladen, og jeg bliver stemplet som illoyal af hele fodbolddanmark. Det vil jeg selvfølgelig ikke have på mig, for jeg har ikke været andet end loyal, og Åge vidste udmærket godt, at jeg skulle spille Barcelona-kampen, siger Daniel Wass til BT Sporten.

Daniel Wass forklarer samtidig, at han var sikker på ikke at komme med til VM, og at han mener, at han fungerer socialt i truppen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus