• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Få mål mellem Røde Stjerne og FCK

Dagens Double: Få mål mellem Røde Stjerne og FCK
Foto: Getty Images

Der bør være lagt op til få mål når Røde Stjerne tager imod FC København i CL kvalen.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.45

Røde Stjerne - FC København, under 2,25

Odds 1,84 hos Bet365

Spilstop 20.15

Sutjeska - Linfield 1

Odds 1,55 hos Bet365

Samlet Odds: 2,85 hos Bet365

Røde Stjerne og FCK minder rigtig meget om i hinanden når holdene spiller i Europa. Begge mandskaber spiller ud fra en meget stram organisation, som er svær at bryde igennem. Begge hold spiller ikke med en sprudlende offensiv, og er hele tiden velovervejet når de angriber. 

Røde Stjerne viste det sidste i CL hvor de hjemme holdte Napoli og Liverpool fra at score. Mod de dårligere hold der pakker sig har de det til gengæld svært med at åbne dem op.

Det er lidt den samme historie med FCK. De er gode til at holde modstanderne på få chancer, men har samtidig svært ved offensivt at skabe det store. Det her ligner en kamp med meget få mål. Måske endda 0-0 eller 1-0 til værterne.

Sutjeska gjorde en fornuftig figur i opgørerne mod Slovan Bratislava som de slog ud, mens de mod APOEL var dårligere, men igen gjorde det ganske hæderligt. Nu gælder det markant ringere modstand mod Linfield. Irerne var chanceløse mod Rosenborg hvor de tabte 6-0. Vi tror på en hjemmesejr.

Superliga

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.