• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Danmarks U21-talenter i gang med EM

Dagens Double: Danmarks U21-talenter i gang med EM
Foto: Getty Images

Det danske U21-landshold tager hul på EM-slutrunden i Italien mod gruppens sværeste modstander fra Tyskland.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00
Kina - Spanien X
Odds 3,4 hos Bet365

Spilstop 21.00
Tyskland U-21 - Danmark U-21, 2 (asian +1)
Odds 1,75 hos Bet365

Samlet Odds: 5,95 hos Bet365

Hvis Kina og Spanien spiller uafgjort vil det betyde at Spanien går videre som toer i gruppen, mens Kina vil ende med fire point på tredjepladsen. Da de fire bedste treere går videre vil det med 99 % sikkerhed betyde at Kina kommer videre på den konto. 

Til et odds på 3,4 mener vi helt klart at det skal prøves. I forvejen er forskellene på de to hold ikke så store. Kina er godt organiseret, mens Spanien har haft lidt svært ved effektiviteten. Som kampen skrider frem ved en eventuel uafgjort stilling, tror vi holdene vil være særdeles tilfredse med pointdeling.

Danmark åbner U-21 EM med en svær opgave når de møder Tyskland. Vi synes dog tyskerne er gjort til for store favoritter. Danskerne bør godt kunne holde kampen tæt. Vi spiller den asiatiske variant +1. Danmark skal dermed tabe med to mål for at vi taber spillet, mens et dansk nederlag på et mål giver os odds 1,0. 

Danskerne har så mange store profiler der kan matche tyskerne, og uden at have rød hvide briller på, kan det sagtnes blive en meget tæt affære.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?