• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Motherwell mod Celtic

Dagens Double: Motherwell mod Celtic
Foto: Getty Images

Celtic har en vigtig kamp i CL i den kommende midtover, måske betyder det, at der bliver sparet lidt på energien.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.00

Cluj - Hermannstadt 1

Odds 1,6 hos Bet365

Spilstop 13.00

Motherwell - Celtic 1 (hc +1,5)

Odds 1,85 hos Bet365

Samlet Odds: 2,96 hos Bet365

Celtic er igang med CL kvalifikation, hvor de i onsdags spillede 1-1 i Rumæninen mod Cluj. Nu gælder der en meget vigtig returkamp i den kommende midtuge. Vi tror det kan betyde at Celtic sparer en lille smule på energien. Skulle de komme foran er det langt fra sikkert at de jagter en to måls føring. 

Selv et point vil trods alt ikke være nogen katastrofe i en meget lang turnering hvor Celtic har for vane at vinde med 10-15 point.

Motherwell er et typisk midterhold der er fornuftige hjemme, og hvor dagens kamp helt sikkert er et af årets højdepunkter. Vi tror motherwell dækker handicappet på +1,5 mål.

Som skrevet skal Cluj en tur til Skotland i næste uge, og har muligvis mere fokus der end på dagens kamp. Vi spiller dem dog alligevel fordi vi mener niveau forskellen er så stor mellem værterne og Hermannstadt.

Cluj står med 10 point i fire kampe, mens gæsterne blot har tre point. Hermannstadt har det meget svært på udebane. Selv da de rykkede op forrrige år, var de ikke ret gode ude. Cluj kommer til at kæmpe om guld, mens gæsterne skal kæmpe mod nedrykning. Odds 1,6 er fornuftigt på en hjemmesejr.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.