• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: Bundkamp i Grækenland ender med sejr til Lamia

Foto: Getty Images

Det er bestemt ikke to hold i god form, som mødes i aften, men hjemmeholdet ser trods alt bedst ud.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 19.00
Lamia - Panetolikos
Lamia vinder kampen
2.15 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Der er dømt landskampspause, men der er fortsat et par kampe rundt omkring. Vi har blandt andet en kamp i aften fra den græske Super League, hvor Lamia tager imod bundholdet Panetolikos.

Lamia må undvære Sassi og Tsoukalos, men det ændrer ikke på, at jeg vil kigge hjemmeholdets vej i forhold til Dagens Spilforslag. Dagens modstander Panetolikos er nemlig startet helt vildt skidt, hvor de har tabt fem ud af fem kampe.

De ligger ikke sidst, da Panionios har fået minuspoint efter økonomiske problemer, men det gør de så dog næsten alligevel, da de er det hold, der har fået mindst point indtil nu.

Læs også:Dagens Double: Mål i Portugal

Lamia er heller ikke startet godt, men de har trods alt spillet fint fodbold, de gange, hvor de har været på hjemmebane. Det er de igen i dag, hvor de gerne skulle få deres første sejr på hjemmebane efter tre uafgjorte kampe imod stærkere modstand.

Odds 2.15 er for højt på hjemmesejr, som jeg mindst giver 50% chance for at vinde. Dagens Spilforslag: Lamia vinder kampen.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.