• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Mål på Keepmoat

Dagens Spilforslag: Mål på Keepmoat
Foto: Getty Images

Doncaster kom på tavlen i 18 af 23 hjemmekampe sidste sæson, mens man blot holdt målet rent i 4 af 11 kampe mod hold fra rækkens bedste halvdel.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 13.30
Doncaster - Rotherham
Begge hold scorer
1,72 @ bwin

Både Doncaster og Rotherham har fået en fornuftig start på sæsonen med henholdsvis otte og syv point som udbytte af de første fire kampe. Nu venter så et indbyrdes opgør, som let kunne blive en målrig affære.

Doncaster er nemlig et træfsikkert hjemmehold, som har scoret i samtlige af de sidste 10 kampe på The Keepmoat Stadium, hvor man til gengæld blot har holdt målet rent to gange. Tendensen passer meget fint på totalen for hele sidste sæson, hvor Doncaster kom på tavlen i 18 af 23 hjemmekampe, mens man blot holdt målet rent i 4 af 11 kampe mod hold fra rækkens bedste halvdel.

Der forventer Rotherham helt sikkert at ligge efter nedrykningen sidste sæson. Og selv om Rotherham altså sluttede i bunden af The Championship, så er det værd at notere sig, at holdet gik ud med en vis bravour. Rotherham har nemlig scoret i 10 af de sidste 11 udekampe, mens det blot blev til to clean sheets i 23 udekampe sidste sæson. Bwin har lagt sig alene et nøk over markedet med 1,72 på, at begge hold scorer, som bliver anbefalingen herfra.

Superliga

Mere Superliga

Fokus