• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Oltras drømmestart

Foto: Getty Images

José Luis Oltra fik en drømmestart på tilværelsen som træner for Racing Santander.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 18.15
Racing Santander – Gijon
1 (DNB)
1,95 @ Bethard

José Luis Oltra fik en drømmestart på tilværelsen som træner for Racing Santander, der fik antændt håbet om overlevelse med den overraskende 1-0-sejr ude over topholdet Almería. Sejren var sæsonens første på udebane for Santander, som går ind til søndagens opgør på Campos de Sport de El Sardinero uden at havde vundet der siden slutningen af november.

Det er således ikke en lang og positiv formkurve, der nærer troen på Santander her, så meget som det er den optimisme, træner Oltra må tage med sig fra sin første kamp i spidsen for holdet. For når man kan slå Almería på udebane, så lyder en hjemmekamp mod Sporting Gijon ikke så umulig.

Gijon ligger otte point over bundholdet fra Santander og har vundet to af de sidste syv kampe. På udebane er det blot blevet til to sejre i hele sæsonen, mens de sidste tre opgør på fremmede baner alle er endt med nederlag. Jeg satser derfor på selvtilliden hos hjemmeholdet til markedsledende 1,95, men garderer dog for et X, så pengene returneres, hvis kampen ender uden vinder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.