• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: Spændende opgør i vente på Stamford Bridge

Dagens Spilforslag er taget til England, hvor Frankfurt bestemt ikke skal dømmes ude af Europa League.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 21.00
Chelsea - Eintracht Frankfurt
Begge hold scorer i kampen
1,90 @Bet365

Hjemmeholdet Chelsea står klart med det bedste udgangspunkt efter 1-1 på udebane imod Frankfurt, derfor er de på nuværende tidspunkt videre. De vandt i weekenden sikkert med 3-0 over Watford, men de fik dog N’Golo Kante og Antonio Rudiger skadet, hvilket svækker deres defensiv.

Læs også: Dagens Double: Chelsea og Frankfurt leverer mål

Sejren over Watford var dog med til, at Chelsea nu har sikret pladsen til Champions League igennem deres tredjeplads i Premier League. De kan med andre ord udelukkende fokusere på Europa League, hvor de ikke er langt fra en finaleplads. De har nemlig været stærke hjemme på Stamford Bridge, hvor Frankfurt også kan få det svært i dag.

De to skader i weekenden, kan dog give muligheder til udeholdet. Den dygtige midtbane N’Golo Kante betyder mere end som så for Chelsea og især deres defensiv, hvilket kan give Frankfurts offensiv bedre betingelser. De fik dog en ordentlig snitter på 6-1 imod Bayer Leverkusen i weekenden, men skal være klar til denne vigtige kamp om en kamp i Europa League finalen.

Læs også: Spilforslag til Europa League: Mål på Mestalla

De kan få deres offensiv styrket markant i Sebastian Haller, som kan være klar til opgøret. Derudover er Ante Rebic med sikkerhed med, som var i karantæne senest. Frankfurt har en bedre offensiv end den vi så i sidste kamp, hvor topscorer Luka Jovic havde det svært, men dog fik scoret. Frankfurt har før leveret fine præstationer på udebane, hvor de har slået Marseille, Lazio og Inter. Det bliver svært at slå Chelsea på Stamford Bridge, men de bør komme på tavlen.

Jeg mener ikke, at bookmakerne har taget højde for, at Chelsea’s defensiv ser svagere ud, imens Frankfurts offensiv bestemt er styrket til opgøret. Det giver fin værdi på, at begge hold scorer i kampen til et fint odds 1,90 hos flere af bookmakerne.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.