• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: AaB i top 6

Spilforslag til Superligaen: AaB i top 6
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Et komfortabelt forårsprogram og et længe ventet trænerskifte giver AaB gode chancer for at leve op til egne målsætninger.

Af Stefan Buur Hansen

Spilstop: 8. februar kl. 19.00
Superliga 2018/19-vinderspil
AaB i top 6
1,67 @ Danske Spil

Kampudvalget på årets sidste dage er ikke overvældende, så jeg har set lidt på vinderspil og valgt dette på, at AaB slutter i top 6. Kravet er formentlig 9-10 point, hvilket burde være muligt i et program med hele fire hjemmekampe mod Randers, SønderjyskE, Hobro og AGF foruden to svære udekampe i Herning og Brøndby.

AaB har ikke imponeret på eget græs i 2018, men trænerskiftet fra Morten Wieghorst til Jacob Friis har genskabt optimismen omkring de rød/hvide, som næppe kommer til at sælge ud i transfervinduet. Det giver gode arbejdsbetingelser for den afholdte klubmand Friis, der kan fremvise seks point og otte scoringer som facit efter sine første tre kampe som cheftræner for Superliga-holdet.

AaB er blot fire gange i Superligaens historie sluttet uden for top 6. Og til odds 1,67 sætter jeg gerne lidt mønt på, at de rød/hvide atter lever op til målsætningen med hjælp fra et overkommeligt forårsprogram samt de positive effekter af et længe ventet skifte på trænerbænken.

Superliga

Mere Superliga

Fokus