• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til VM: Favoritten, outsideren og den frække kombi

Spilforslag til VM: Favoritten, outsideren og den frække kombi
Foto: Getty Images

Selvfølgelig skal der være spilforslag på VM-vinderen - både favoritten og outsideren, og glem så ikke at tjekke kombinationen nederst.

Af Stefan Buur Hansen

FAVORIT-SPIL
Vinder af VM 2018
Spilstop 13. juni kl. 11.01
Tyskland
5,70 @ NordicBet

Der gives ikke mange point for originaliteten bag dette spil, da Tyskland har været blandt de største favoritter til at vinde VM flere slutrunder i træk. De forsvarende verdensmestre ligner ganske enkelt slutrundens bedste hold, selv om holdet faktisk led det første nederlag i 23 kampe med 0-1 til Brasiliens i træningskampen i marts.

Her manglede Tyskland dog flere profiler, ligesom halvdelen af holdet blev udskiftet i løbet af anden halvleg. Tyskerne slår til, når det gælder, hvilket også kan ses af de sidste fire VM-slutrunder, hvor det er blevet til sølv (2002) og to gange bronze, før Tyskland i 2014 kunne løfte pokalen for fjerde gang i VM-historien.
Tysklands styrke er holdet, som får et boost ved keeper Manuel Neuers forventede comeback, mens svagheden er angrebet, hvor Timo Werner ikke har samme star quality som spidsangriberen hos de andre favoritter.

På bundlinjen fremstår Tyskland dog endnu en gang som et stærkt sammenspillet mandskab med en rutineret træner, hvilket ikke kan undervurderes under en VM-slutrunde, hvor spillernes tages ud fra de vante sammenhænge fra klubholdet.

Vi sætter derfor pengene på Tyskland som vinder, mens odds 2,00 på Tyskland i semifinalen ligner en god måde at fordoble pengene på.

OUTSIDER-SPIL
Vinder af VM 2018
Spilstop 14. juni kl. 16.00
Uruguay
34,00 @ Unibet

Ingen VM-slutrunde uden en outsider, som i år kunne være de dobbelte verdensmestre fra Uruguay. For selv om det er efterhånden er mange år og turneringsændringer siden, La Celeste sidst kunne kalde sig for verdensmestre (1950), så viste VM-kvalifikationen, at holdet aktuelt står helt skarpt.

Uruguay tog andenpladsen foran både Argentina og Colombia, selv om holdet i flere kampe var uden både Luis Suarez og Edinson Cavani, der sad ude med karantæner. Netop Suarez og Cavani er de lysende stjerner, men Uruguay hviler i lige så høj grad på en solid defensiv. Den styres af Diego Godin og Jose Maria Gimenez, mens Carlos Andrés Sánchez – der i Europa måske mest er kendt for sin tid i Liverpool fra 2003-2009 – ofte er manden med næstsidste fod på bolden før et mål.

Mål lavede Uruguay 32 af i VM-kvalifikationen, hvilket skal ses i lyset af henholdsvis 21 og 19 pletskud fra Colombia og Argentina, mens kun Brasilien med 41 kasser kunne prale af en bedre offensiv.

Uruguay nåede semifinalen i 2010 og 1/8-finalen i 2014. Holdet er havnet i en overkommelig pulje med Egypten, Saudi Arabien og de russiske værter. Og kommer La Celeste først videre derfra, kan alt ske.

Odds 34,00 på Uruguay som verdensmestre hører til i afdelingen for langskud. Men spillet kan også gøres mindre risikabelt ved eksempelvis at satse på, Óscar Tabárez’ mandskab går videre fra puljen – eller at La Celeste atter når semifinalen, hvilket belønnes med odds 5,00-6,00 flere steder.

Fakta: De bedste odds på 8 udvalgte VM-vindere (*Odds kan have ændret )
Brasilien 5,50  Betfair, NordicBet
Tyskland 5,70 NordicBet
Spanien 7,00 bet365, bwin, Danske Spil, NordicBet
Frankrig 7,50 bet365, bwin, NordicBet
Argentina 10,00 bet365, Betfair, bwin, Danske Spil, NordicBet
Belgien 13,00 bwin
Portugal 26,00 bet365, NordicBet
Uruguay 34,00 bet365, Betfair, bwin, NordicBet

KOMBINATIONS-SPIL
Vinder og topscorer kombineret
Tyskland & Lewandowski
Spilstop 14. juni kl. 16.00
201,00 @ bet365

Begrundelserne for de to spil findes her på siderne, og så er det oplagt at kombinere troen på Tyskland som verdensmester med Robert Lewandowski som topcorer. Desværre tilbyder bet365 ikke odds på, at Tyskland vinder, mens Edinson Cavani bliver topscorer.
Til gengæld kan denne odds-bombe spilles i en sydamerikansk udgave ved at satse på PSG-angriberen som topscorer, mens Brasilien løfter trofæet, hvilket belønnes med odds 126,00 hos bet365.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus