Frederik Sørensen til Lazio efter Juventus-køb?
Illustration
Serie A

Frederik Sørensen til Lazio efter Juventus-køb?

Juventus har tilsyneladende købt den anden halvpart på Frederik Sørensen og ønsker nu at sælge ham videre. Lazio melder sig ind i kampen om danskeren.

Det er en speget sag at finde rundt i ejerforholdene omkring danske Frederik Sørensen, men nu ser det ud til, at Juventus har købt ham. Tuttosport skriver i hvert fald, at Juventus har nået en aftale med nedrykkede Bologna om at købe deres halvpart i danskeren, så de nu står som eneejer af ham.

Samme medie beretter dog, at det ikke betyder, at den 22-årige dansker spiller for Juventus i den kommende sæson. De ønsker at sælge ham videre til én af de mange interesserede, der har meldt sig på rygtebørsen de seneste uger og måneder.

Nu er det tilsyneladende Lazio, der er brændt på Frederik Sørensen, og da Juventus samtidig ønsker at købe Antonio Candreva i Rom-klubben, kunne danskeren blive brugt som en del af en betaling for den italienske offensivspiller.

Men Lazio er ikke ene om interessen fo Frederik Sørensen. Sampdoria og Palermo har tidligere været meldt på banen, og i denne uge er russiske Rubin Kazan så også blevet sat i forbindelse med ham. I Tyskland har Werder Bremen og Wolfsburg angiveligt også the hots for manden, der meget overraskende brød igennem i Serie A for Juventus i 2010/2011-sæsonen, hvorefter han siden blev sendt videre til Bologna, som han har spillet for siden 2012.