Postiga til medier: Hold nu op, Ronaldo er klar
Illustration
VM

Postiga til medier: Hold nu op, Ronaldo er klar

Helder Postiga giver ikke noget for mediernes historier om Cristiano Ronaldos skader. Han er klar til kampen på søndag, siger Postiga.

Cristiano Ronaldos fysiske tilstand har været genstand for megen spekulation ved dette VM, men nu forsøger landsholdskammeraten Helder Postiga at sætte en stopper for det.

Ronaldo ankom til Brasilien med knæ- og lyskeproblemer. Men Selvom Ronaldo spillede over en time i Portugals sidste testkamp inden VM og 90 minutter i sit holds 4-0-nederlag til Tyskland, så har den 29-årige kantspiller i flere omgange været fotograferet med is omkring sit venstre knæ. 

Men Postiga er ikke i tvivl om, at Ronaldo spiller mod USA på søndag. Ifølge Postiga bruger mange i den portugisiske landsholdslejr is efter træningen. 

- Cristiano var med under hele træningen, sagde Postiga på fredagens pressemøde.

- Med hensyn til isen på hans knæ, så kan man efter træningen se, at en halv snes spillere med isposer. Jeg bruger selv tre poser med is. Så jeg kan ikke se, at dette er grund til bekymring.

- Cristiano træner og spiller fint og hjælper os. Det er vores fokus nu. Det er helt normalt, at man bruger is efter en træningen, lyder det fra Helder Postiga.