Giroud bag fransk sejr

Oliver Giroud forlod banen med to mål i baggagen, da Frankrig pligtsejrede over Luxembourg.

Frankrig indtager igen førstepladsen i VM-kvalifikationens gruppe A, efter de vandt 3-1 på udebane over Luxembourg.

Det var ikke den store overraskelse, da Frankrig efter 32 minutters spil bragte sig foran 1-0. Olivier Giroud scorede sikkert efter en assist af Djibril Sidibe, der spillede ham fri foran målet.

Mere overraskende var det at Luxembourg skulle komme tilbage i kampen. Blaise Matuidi stødte ind i en modspiller, og kampens dommer, Andris Treimanis, blæste i sin fløjte på grund af en ureglementeret tackling. Dommeren pegede på straffesparkspletten, og dermed var der en meget stor scoringsmulighed for Luxembourg.

Aurelien Joachim gik over til pletten, og med stor selvsikkerhed og overskud bragede han bolden ind i nederste venstre målhjørne til stillingen 1-1.

Det holdt dog ikke længe for underdogsne, og bare tre minutter efter var det Daniel Da Mota der blev beskyldt for at fælde en modstander i feltet. Andris Treimanis pegede igen på straffesparkspletten - denne gang til fordel for Frankrig.

Antoine Griezmann får køligt eksekveret straffesparket med et præcist skud mod højre målstolpe, og får Frankrig tilbage på sejrskurs med en 2-1 føring.

Med et lille kvarter igen afgjorde Giroud kampen, da han efter en perfekt pasning fra Benjamin Mendy kommer højest på indlægget og styrer et tætsiddende hovedstød lige ind i venstre side af målet. Afslutningen var både hård og præcis, og Ralph Schon ikke kunne stille meget op.

Frankrig er nu tre point foran Sverige, som indtager andenpladsen efter deres sejr over Hviderusland og Hollands nederlag til Bulgarien.

I VM-kvalifikationens gruppe H måtte Belgien nøjes med 1-1 mod Grækenland. Grækerne kom foran på en scoring af Mitroglou kort inde i anden halvleg. Det lykkedes først kort før slutfløjt for Belgien at udligne ved Lukaku. Kampen var en hårdt spillet affære, som bød på 10 gule kort, hvoraf to af disse blev vekslet til et rødt kort - begge til Grækenland.

Resultatet betyder, at Belgien fører gruppe H to point foran netop Grækenland.