• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Pirchert

Troels Bech om Rønnow-transfer: Det bliver ikke en gavebod

Rygterne svirrer i øjeblikket, da The Sun erfarer, at engelske Nottingham Forrest vil købe Frederik Rønnow hos Brøndby IF.

Af Oliver Pirchert

Målmanden, Frederik Rønnows, situation spidser i øjeblikket til. Troels Bech, der er sportsdirektør hos Brøndby IF, har nu valgt at kommentere på sagen og forsikrer Brøndby-fans om, at keeperen har stor betydning - og derfor bliver det ikke biligt for interesserede klubber.

- Frederik har store ambitioner, og det skal han have, for han er en dygtig målmand. Så må han jo også have sine ønsker, og vi kigger på det i et forsøg på at arbejde sammen om det. Men han er så vigtig for os, så det bliver ikke en gavebod det her, siger Troels Bech til BT.

I dag har Ekstra Bladet erfaret, at Nottingham Forrest har lagt et konkret bud på 15 millioner kroner, men det ønsker sportsdirektøren ikke at kommentere på til BT. Dog konstaterer han, at Brøndby vil finde en erstatning, hvis Frederik Rønnow skifter.

Den danske landsholdsmålmand er ifølge Ekstra Bladets oplysninger mere værd, og derfor har klubben afvist millionbuddet fra Nottingham Forrest. Denne påstand havde Troels Bech heller ikke lyst til at kommentere på.

Frederik Rønnow kom til klubben i sommeren 2015 og skrev dengang under på en fire-årig kontrakt hos Brøndby IF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus