Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Rønnow var enige med Premier League-klub

Ifølge TV3 Sport var Frederik Rønnow tæt på et skifte til Crystal Palace.

Brøndbys målmand, Frederik Rønnow, var meget tæt på at skifte til Crystal Palace på transfervinduet sidste dag via en lejeaftale.

Den engelske Premier League-klub, med hollandske Frank de Boer ved roret, og den danske landsholdskeeper, var enige om de personlige detaljer, men i sidste ende var det Brøndby IF, som afviste handlen, skriver TV3 Sport.

Crystal Palace henvendte sig om målmanden om morgenen på transfervinduets sidste dag, og Rønnow gik, via sine agenter, igang med at forhandle de personlige detaljer på plads. Men selvom det lykkedes spiller og klub at blive enige, så meddelte Brøndby-formand, Jan Bech Andersen, kort efter transferdeadlinen, at de to klubber ikke var blevet enige.

Det på trods af, at Brøndby stod til at modtage 11,5 millioner kroner for en lejeaftale, som samtidig også betød, at de kunne sælge ham igen, når han næste sæson ville vende tilbage.

- Aftalen med spilleren var klar, og lejeafgiften på 1,4 millioner pund var underskrevet med Brøndby, men desværre valgte de først at sende godkendelsen igennem TMS-systemet lige efter klokken 01.00 - et par minutter efter deadline. Det finder vi rystende, siger en kilde i Crystal Palace ifølge TV3 Sport.

Brøndby havde ellers underskrevet en ikke bindende aftale, som gav de to klubber muligheden for at sende den bindende aftale frem til kl. 01.00, men i sidste ende valgte de danske vicemestre at takke nej.

Frederik Rønnow har to år tilbage af sin kontrakt, og det var forventet, at han skulle forlade de blå-gule og vestegnen i sommerens transfervindue.