• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Uroligheder og blokerede trapper: Disciplinærsag mod Arsenal og Köln

UEFA har åbnet en disciplinærsag mod både Arsenal og Köln efter torsdagens Europa League-kamp. Tyskerne har fået fire anklagepunkter, Arsenal ét.

Af Anders Dehn

Fansene af 1. FC Köln må siges at have sat deres aftryk på første runde af Europa League-gruppespillet. Det anslås, at 20.000 tyskere var fløjet til London, selv om der kun var plads til 2900 i udebaneafsnittet.

Flere havde da også købt billet til hjemmebaneafsnittet, hvilket Arsenal-manager Arsene Wenger efter kampen kommenterede med spids sarkasme. Kampen måtte også udsættes i over en time.

Læs også: Sarkastisk Wenger efter sejr: Kölns fans var meget kloge

Noget tyder på, at UEFA har noteret sig uregelmæssigheder; forbundet har således åbnet en disciplinærsag mod Köln. Tyskerne har fået hele fire anklagepunkter at forholde sig til: kast af genstande, brug af pyroteknik, ødelæggelser og tilskueruroligheder.

Det engelske værter slipper dog ikke fri i UEFA's sag. Forbundet vil undersøge, hvorfor en række trapper i udebaneafsnittet var blokeret. UEFA oplyser, at man har i sinde at komme med en afgørelse i sagen efter et møde 21. september.

Skulle det være gået tipsbladet.dk's læseres næser forbi, kan det oplyses, at opgøret endte 3-1 til Arsenal. 

De mange Köln-tilhængere markerede sig dog langt fra kun som problemmagere. Lokale banker i byen løb før kampen tør for pund-sedler at hæve, og som denne video viser, skabte tyskerne en flot kulisse i Londons gader.

Superliga

Optakt: AaB - Hobro IK

Hobro IK skal vinde i Aalborg for ikke at skulle spille for livet mod Vejle Boldklub.

Mere Superliga

Fokus