Video : Tipsbladet
Superliga

Youssef Toutouh klar til comeback efter en måned på sidelinjen

Tirsdag kan Youssef Toutouh komme på banen, når FC København møder FC Nordsjælland i en træningskamp. Han har siddet ude med en skade siden Superliga-opgøret mod samme modstander.

Når FC København i eftermiddag klokken 13 møder FC Nordsjælland i en træningskamp, kan Youssef Toutouh gøre comeback efter en måned på skadeslisten. Han har således ikke spillet kamp, siden FCK tabte 3-0 til netop FC Nordsjælland i Superligaen i slutningen af august.

Toutouh er således en del af den trup, som manager Ståle Solbakken har udtaget til kampen, fortæller klubben på sin hjemmeside. Og der er grund til at tro på, at Toutouh kommer på banen, for allerede for en uge siden annoncerede FC København, at offensivspilleren ville få spilletid i dagens træningskamp.

Ved den lejlighed forlød det dog også, at Martin Pusic ville blive bragt i spil, efter han blev skadet i Europa League-opgøret mod FC Sheriff, men han er ikke en del af truppen. 

Den 20 mand store trup udgøres i stedet af en række andre førsteholdsspillere, som ikke har været af sted med deres landshold, og ti U19-spillere. Hele truppen ser ud som følger.

Målmænd
Stephan Andersen
Christoffer Monty (U19)

Forsvar
Peter Ankersen
Mads Roerslev
Pierre Bengtsson
Rasmus Møller (U19)
Sebastian Fabrin (U19)
Mathias Høst (U19)

Midtbane
Uroš Matić
Kasper Kusk
Danny Amankwaa
Youssef Toutouh
Rasmus Falk
Nicklas Røjkjær (U19)
Mads Bidstrup (U19)
Ibrahim Samrawi (U19)
Marcus Porsgrunn (U19)

Angreb
Carlo Holse
Oliver G. Andersen (U19)
Sidney Appu (U19)