• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Fransk avis: PSG skal mødes med Antonio Conte-agent i næste uge

Antonio Conte sættes nu igen i forbindelse med jobbet som Paris Saint-Germain-træner, og i næste uge skal italienerens agent angiveligt mødes med franskmændene.

Af Morten Jørgensen

Paris Saint-Germain havde ét mål for denne sæson, og det var at vinde Champions League. Den mulighed er nu glippet, og det kan koste Unai Emery jobbet som cheftræner. 

Presset har været enormt på den spanske træner, siden Neymar og Kylian Mbappé blandt andre blev hentet til klubben sidste sommer. I den franske liga stormer hovedstadsklubben også mod mesterskabet, men i Champions Leagues 1/8-finaler viste Real Madrid sig som for stærk en modstander.

Ifølge den franske avis, L’Equipe, forlader Unai Emery som konsekvens derfor klubben til sommer efter blot at have været ansat i to sæsoner. Samtidig skriver avisen, at Paris Saint-Germain allerede har udpeget en mulig afløser for den tidligere Sevilla-træner.

På tirsdag vil Federico Pastorello, som er agent for Antonio Conte, være i Paris for at mødes med Paris Saint-Germain, som er interesserede i Chelsea-manageren, der angiveligt forlader de engelske mestre efter denne sæson.

Selvom italieneren har kontrakt med Chelsea frem til 2019, forventes det hos mange medier og eksperter, at han forlader London-klubben efter indeværende sæson, som har været en skuffelse for englænderne.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus