Roma-træner: Vi skal vinde
Foto: Getty Images
Champions League

Roma-træner: Vi skal vinde

Eusebio Di Francesco forventer en bedre præstation fra sit mandskab, når de tirsdag aften tørner sammen med Shakhtar Donetsk i Champions League.

Roma tager tirsdag imod Shakhtar Donetsk i Champions League, og her skal de forsøge at revanchere efter et 1-2-nederlag i Ukraine. Og ifølge Romas træner, Eusebio Di Francesco, skal det ske gennem en kollektiv indsats.

- Vi har et mål, der skal opnås kollektivt, selv om en spiller som (Edin, red.) Dzeko kan være afgørende. Vi lavede for mange defensive fejl i det første opgør, og det har vi ikke råd til at gøre igen, selv om vi måske skal spille med mere risiko, lød det fra Roma-træner ifølge Football Italia

Di Francesco understreger samtidig, at holdet ikke har råd til at fokusere for meget på defensiven. De skal nemlig vinde for at gå videre.

- Vi skal vinde, og vi kan ikke bare spille afventende. 

Det første opgør endte 2-1 til Shakhtar Donetsk. Det andet og afgørende opgør sparkes i gang tirsdag aften klokken 20.45.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.