Video : Tipsbladet
1. division

Medie: Silkeborg henter svensk angriber for snuden af Randers

Den svenske angriber Shkodran Maholli skifter ifølge et medie til Silkeborg IF.

Superliga-nedrykkerne Silkeborg IF har ledt efter en forstærkning til angrebet, og det ser ud til, at manager Peter Sørensen har fundet den spiller, der skal bringe klubben fra Søhøjlandet tilbage i dansk fodbolds bedste række.

Der har tidligere været rygter om, at angriber Shkodran Maholli var et emne for SIF, og nu melder det svenske medie fotbolldirekt.se, at den 25-årige målscorer skifter til Silkeborg IF.

Det svenske medie fortæller, at der har været stor interesse for Maholli fra både Superliga-klubben Randers FC og altså Silkeborg IF, men det er SIF, der løber med Maholli.

Angriberen spiller for Sirius, der ligger sidst i Allsvenskan, og han har bare scoret en enkelt gang i 13 kampe i den bedste svenske række denne sæson. I fjor lavede han seks mål for Sirius, som han har spillet for i et år.

SIF har ledt efter en angriber. Klubben har kun "Alex" og Davit Skhirtladze som de eneste rigtige angribere i truppen, mens klubben denne sommer har sagt farvel til Gustaf Nilsson og Mate Vatsadze.

Tidligere har Maholli også scoret masser af mål i den næstbedste svenske række.

Udover Sirius har han en fortid i Häcken, Atvidaberg og Halmsted.