• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Andreas Arp

Sergio Ramos: Ikke første gang, Klopp taber en finale

Real Madrid-anføreren Sergio Ramos fortsætter ordkrigen med Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp.

Af Andreas Arp

Godt 25 minutter er spillet af Champions League-finalen 2018, og en afgørende situation udspiller sig på grønsværen i Kiev. Det er ikke et mål og heller ikke et rødt kort.

Det er en skade til Liverpools mest bærende profil igennem hele sæsonen, egyptiske Mohamed Salah, topscoreren i Premier League, der efter et sammenstød med Real Madrid-anføreren Sergio Ramos ikke kan fortsætte kampen, som ender 3-1 til Real Madrid. 

Læs også: Klopp langer ud efter Sergio Ramos: Hensynsløs og brutal

Salah blev skadet i skulderen, da han ramte jorden efter tacklingen, og det er siden blevet diskuteret flittigt, hvorvidt det var Sergio Ramos, som trak egypteren ned bevidst eller omvendt. 

I løbet af sommeren har Liverpool-manager Jürgen Klopp kaldt aktionen fra Sergio Ramos for "brutal og uden hensyn", og i sidste uge gik tyskeren igen ud og kritiserede den spanske midtstopper. 

I aften møder Real Madrid så Atletico Madrid i den årlige UEFA Super Cup-finale mellem vinderen af Champions League og Europa League, og til et pressemøde tirsdag aften forud for kampen blev Sergio Ramos så konfronteret med Klopps udtalelser:

- Jeg har allerede givet min mening til kende om situationen. Jeg går aldrig på banen med en intention om at skade en spiller bevidst. Han (Jürgen Klopp red.) vil sikkert gerne finde en forklaring på, at han ikke vandt finalen, og det er heller ikke første gang, at han taber sådan en.

- Nogle af os har præstereret på et meget højt niveau i mange år, jeg er ikke sikker på, at han kan sige det samme om sig selv. Jeg synes, at Klopp skal fokusere mere på sin egne spillere, sagde Sergio Ramos til pressemødet ifølge Sky Sports og tilføjede:

- Da vi skulle stemme på de bedste managers, stemte jeg på ham, så han kan godt slappe af.

UEFA Super Cup-finalen har kampstart kl. 21.00 og kan ses på TV3+. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus