• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

David Nielsen om hjørnespark: Præcis det, vi har øvet

AGF vandt fredag aften 0-2 over Hobro i Superligaen. Århusianernes første mål kom efter et hjørnespark, og det var bestemt ikke en tilfældighed ifølge David Nielsen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Hobro tog fredag aften imod AGF i Superligaen, og det var udeholdet, der kunne rejse tilbage til Aarhus med en 0-2 sejr i bagagen efter mål af Mustafa Amini og Jens Stage.

Kampens første mål kom efter et hjørnespark, hvor Bror Blume fandt Mustafa Amini i den forreste del af feltet. Det lignede en indøvet detalje, og det slog AGF-træner David Nielsen også fast, at det var.

- Drengene har brugt 2 timer på træningsbanen med Ruben Selles (assistent i AGF, red.). Det var lige præcis det, vi havde øvet. Hobro tillod Johan Larsson at score fra præcis samme position, så det tog vi udgangspunkt i, sagde David Nielsen til TV3 Sport efter kampen.

David Nielsen var overordnet tilfreds med præstationen mod Hobro.

- Jeg er tilfreds med, at vi holder nullet. Vi har haft en kort uge efter en hård kamp mod FCK. Vi bliver lidt for komfortable efter 1-0 målet, men det kommer vi efter i anden halvleg, sagde David Nielsen til TV3 Sport.

Anfører for AGF og nyslået U21-landsholdspiller, Jens Stage, er enig i sin træners betragtninger:

- Det var ikke verdens kønneste kamp. Men vi står sammen, arbejder hårdt, og indstillingen var der i dag. Vi skal være bedre til at holde i bolden, men vores base er god, så det lover godt, sagde Jens Stage til TV3 Sport efter kampen.

AGF ligger med sejren på en øjeblikkelig 3. plads i Superligaen, og næste opgave for AGF er søndag den 2. September, hvor de tager imod oprykkerne fra Vendsyssel FF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus