• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Lørdagens rygtebørs (opdat): Real Madrid klar med kæmpe-bud på Rabiot

Lørdagens rygtebørs (opdat): Real Madrid klar med kæmpe-bud på Rabiot
Foto: Getty Images

Så er vi klar med dagens rygtebørs, der som alt er fyldt til bristepunktet med de varmeste rygter fra hele Europa.

Af Mikkel Sloth

Loris Karius fra Liverpool til Beşiktaş
Note:
Efter Alissons ankomst er Loris Karius kommet i overskud i Liverpool. Her har Beşiktaş meldt sin interesse, og tyrkene er tilsyneladende ikke blevet skramt af Karius' præstation i Champions League-finalen. I hvert fald er de kommet til at lægge et billede af den tyske keeper på Twitter, og selv om det hurtigt blev fjernet igen, virker det som en klar indikation på, at et skifte er lige op over.
Sandsynlighed: Over miiddel
Kilde: Sky Sports

Moussa Dembélé fra Celtic til Marseille
Note:
22-årige Moussa Dembélé har gennem flere sæsoner været et eftertragtet navn i de store europæiske ligaer. Nu har Marseille fra franskmandens hjemland kastet snøren ud efter den hurtige angriber i håbet om, at Celtic er villige til at sælge.
Sandsynlighed: Middel 
Kilde: La Provence via Star

Danny Rose fra Tottenham til Paris Saint-Germain
Note:
Danny Rose er ikke på holdet i Tottenham, og har før i tiden luftet muligheden for at skifte klub. Det engelske transfervindue er lukket, så det skal være til en udenlandsk klub, hvis det skal ske denne sommer. Franske Paris Saint-Germain har været nævnt som en mulighed, men træner Thomas Tuchel vil ikke forholde sig til rygterne og pointerer, at Danny Rose har forsaget problemer tidligere i sin karriere.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: London Evening Standard

Gonçalo Guedes fra Paris Saint-Germain til Wolverhampton
Note:
Det ser ikke ud til, at Gonçalo Guedes har den store fremtid hos den franske storklub, og det vil Wolverhampton gerne lukrere på. Guedes selv vil dog helst til Valencia, hvor den portugisiske kantspiller med ganske stor succes også var udlejet til i sidste sæson.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde:  L'Equipe via HITC

Gary Cahill fra Chelsea til Galatasaray
Note:
Efterhånden 32-årige Gary Cahill er ikke længere fast mand hos Chelsea, og kan meget vel forlade klubben denne sommer. Nu har the Blues så givet tilladelse til, at den erfarne forsvarsspiller kan snakke med den tyrkiske storklub Galatasaray om en mulig fremtid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fotomac via The Sun

Rafinha fa FC Barcelona til Real Betis
Note:
Den 25-årige midtbanespiller er blevet udeladt fra FC Barcelonas trup til kampen mod Valladolid, og et skifte til Real Betis ser derfor ud til at være rykket tættere på end nogensinde.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sport

Rúben Neves fra Wolverhampton til Manchester City
Note:
Pep Guardiola ser åbenbart en fremtid i den 21-årige portugisiske midtbanespiller, der har imponeret for Wolverhampton. Men da det engelske transfervindue er lukket, kan det tidligst blive til vinter, at handlen finder sted.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Kagawa fra Dortmund til Sevilla
Note: Shinji Kagawa står ikke forrest i køen til spilletid i Dortmund, og Sevilla skulle være klar til at udnytte muligheden for at sikre sig den japanske kreatør.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Desmarque

Rabiot fra PSG til Real Madrid
Note: Real Madrid er på jagt efter fremtidens styrmand på midtbanen og har udset sig Paris Saint-Germains Adrien Rabiot til den tjans. Florentino Perez er klar til at sprænge banken for at få fingrene i det franske stjerneskud, som FC Barcelona også er interesseret i.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Strootman fra Roma til Marseille
Note: Marseille vil forstærke midtbanen, og det skal med hollandske Kevin Strootman. Marseilles cheftræner, Rudi Garcia, har tidligere trænet Strootman, hvilket kunne være med til at lokke hollænderen væk fra den italienske storklub.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gazzetta Dello Sport

Superliga

Mere Superliga

Fokus