Video : Tipsbladet
La Liga

Ramos gav straffespark til Benzema: Jeg er uselvisk

Sergio Ramos er Real Madrids nye straffesparksskytte, men i weekendens sejr over Girona gav han sit andet straffespark til Karim Benzema. Det var for at være en god holdkammerat, siger Sergio Ramos.

Efter Real Madrids salg af Cristiano Ronaldo har klubben fundet en ny straffesparksskytte. Valget er faldet på anfører Sergio Ramos, og i weekendens 1-4 sejr over Girona scorede han også på et fornemt ’Panenka’-straffespark.

Real Madrid fik dog endnu et straffespark i kampen, og anfører Ramos gav derefter bolden til klubbens franske angriber Karim Benzema. Det var ifølge Ramos ikke fordi, han var bange for at brænde, men fordi han ville være en god holdkammerat.

- Jeg er førstevalg på straffespark, og Benzema er nummer to. Du kan ikke være selvisk på det her niveau, du er nødt til at være en god holdkammerat og udvise god holdmoral, sagde Sergio Ramos til Marca efter weekendens sejr.

Han tilføjer desuden, at hans elegante ’Panenka’-afslutning ikke var planlagt.

- Det var 100% improvisation. Det er en teknik, jeg har trænet i et stykke tid, og keeperen læser den normal. Men det var en god mulighed for at prøve det af, sagde Sergio Ramos.

Real Madrid har fået fuldt udbytte af sæsonens første to kampe i La Liga, og de byder på lørdag Leganés velkommen på Santiago Bernabéu.