• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-keeper: Min situation er ikke god - der blev arbejdet på en transfer

OB-keeper: Min situation er ikke god - der blev arbejdet på en transfer
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB-målmand Thomas Mikkelsen medgiver, at hans situation ikke er alt for god i den fynske klub.

Af Ole Hoffskov

Transfervinduet lukker klokken 23.59, og lige nu er der fire målmænd i OB-truppen - Sten Grytebust, Mandé Sayouba, Thomas Mikkelsen og talentfulde Oliver Christensen. En målmandskvartet er selvsagt mange at råde over, og det var ventet, at Sten Grytebust ville forlade fynboerne inden deadline - det virker nu tvivlsomt.

Det er ikke godt nyt for 35-årige Thomas Mikkelsen, der i bedste fald er tredjevalget i OB. Den rutinerede reserve ser da heller ikke på situationen i Ådalen med optimisme.

Læs også: OB-direktør: Interesse for ung keeper - ikke tæt på Manchester United

- Min situation er ikke ret god lige nu. Der blev arbejdet på, at jeg skulle væk, men det lykkedes ikke. Og Sten Grytebust er endnu heller ikke kommet afsted, så lige nu er min situation ikke så god. Hvis vi ender med at være fire målmænd, så er der en ny situation at forholde sig til, men jeg vil selvfølgelig yde mit bedste. Det er det, jeg bliver betalt for, siger Thomas Mikkelsen til Sport Fyn.

Den tidligere FC Vestsjælland-keeper er åben for en lejeaftale, og han fastslår over for lokalavisen, at han ingen intentioner har om at være OB's fjerdevalg.

OB råder ligeledes over en dygtig keeper på klubbens U19-mandskab i form af Hans Christian Bernat, der blandt andet har været i søgelyset hos Manchester United. 

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.