• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Torsten Kjems Hansen

Landsholdskrisen: Slovakiet er blevet lovet landskampen på onsdag

Foto: Getty Images

DBU har givet det slovakiske fodboldforbund besked på, at venskabskampen på onsdag bliver gennemført.

Af Torsten Kjems Hansen

Stormen omkring herre-landsholdets strid med DBU er på sit højeste herhjemme, og lige nu er enorm usikkerhed omkring, hvordan DBU vil samle et landshold til onsdagens programsatte venskabskamp mod Slovakiet.

Aktuelt er DBU i gang med at sondere muligheden for at stille med diverse Superliga- og divisionsspillere til kampen, der er opvarmning til søndagens premiere-runde i Nations League, hvor Danmark skal møde Wales i Aarhus.

Læs også: Kulturministeren håber på hurtig landsholdsløsning

Mens det er langt fra sikkert, at det overhovedet lykkes DBU at mønstre et hold af danske spillere, der vil stille sig til rådighed til kampene, er der i Slovakiet fortsat forventning om, at kampen onsdag aften i Bratislava bliver afviklet. Det har DBU nemlig lovet kollegerne i det slovakiske fodboldforbund. 

- Vi har været i kontakt med det danske forbund i dag, som fortæller, at de vil spille kampen. Jeg kender ikke til sagens detaljer, det er et dansk problem. Jeg ved bare, at kampen skal spilles, siger pressechefen hos det slovakiske fodboldforbund, Monika Jurigova til politiken.dk

Læs også: Christian Eriksen: Bliver svært for DBU at finde nye spillere

I Slovakiet er der ikke yderligere kendskab til, hvilke spillere DBU vil stille med til kampen, men som det ligger lige nu, bliver det under ingen omstændigheder de spillere, som landstræner Åge Hareide i forrige uge udtog til kampene mod.

Kampen er programsat til at blive fløjtet i gang klokken 20.45, men indtil videre er der ingen spillere til at trække i de rødhvide farver. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus