• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Bekræftet: André Bjerregaard har fundet ny klub

Bekræftet: André Bjerregaard har fundet ny klub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber André Bjerregaard har nu fundet sig en klub for den nye sæson, hvor han kommer til at tørne ud i 1. division.

Af Oliver Okstrøm

André Bjerregaard nåede ikke at finde en ny klub i løbet af det åbne transfervindue, men som kontraktfri spiller har han også muligheden for at finde en ny klub efter vinduets lukning.

Det er sket for ham nu, og det er 1. divisionsklubben Hvidovre, der har tilknyttet offensivspilleren til klubben. Det skriver Hvidovre Avis.

Den 27-årige spiller fik tidligere på året ophævet sin kontrakt med KR Reykjavik fra Island, og nu er han altså klar til at spille for 1. divisionsklubben, oplyser klubben til lokalavisen.

- André Bjerregaard er hentet ind som en ekstra streng til offensiven, han har en rigtig god størrelse og masser af fart i støvlerne. Vi er altid på udkig efter gode spiller, og med André får vi et nyt stærkt offensivt-kort, melder klubben ud.

For André Bjerregaards vedkommende er det første gang, at det bliver til en klub i hovedstadsområdet. Tidligere har han været tilknyttet klubber som Herning Fremad, FC Midtjylland, Silkeborg og AC Horsens.

I sidstnævnte klub blev det til 25 mål i 179 kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus