• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Norsk angriber på plads i FC Fredericia

Norsk angriber på plads i FC Fredericia
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Chuma Anene skifter til FC Fredericia på en kontrakt, der løber til årsskiftet. Derefter skifter han til FC Midtjylland.

Af Victor Risager

Det norske medie eurosport.no rapporterede tirsdag, at norske Chuma Anene var på vej til FC Midtjylland, og den norske angriber fortalte også selv, at han var på vej til Danmark, hvor han håbede, at et skifte ville falde på plads.

– Jeg er på vej til Danmark nu. Jeg håber, det går i orden, siger Anene til mediet.

Læs også: FCM henter 25-årig angriber

Og det er faldet på plads.

For som mediet også rapporterede er 25-årige Anene i første omgang skiftet til midtjydernes samarbejdsklub FC Fredericia, hvor han har skrevet under på en aftale med, der løber året ud. Ved årsskiftet skifter han så til de danske mestre. 

Det kunne FC Midtjyllands aministrerende direktør, Claus Steinlein, afsløre, da han var med, da FC Fredericia præsenterede nordmanden. Han fortalte, at FC Midtjylland i længere tid har kigget på Anene, men at de egentlig havde opgivet. 

- Det er gået rigtig stærkt med ham. For 24 timer siden troede vi ikke på det. Vi kunne ikke blive enige om økonomien, men det lykkes. Han landede kl. 14 i lufthavnen, og han var her klokken 16:50, hvor vi skrev under på kontrakten, så han kunne præsenteres her, lød det fra Steinlein ifølge Fredericia Avisen.

FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, beskriver samtidig Chuma Anene som en fysisk stærk angriber.

Anene har en i norske Vålerenge, Ullensaker/Kisa, makedonske Rabotnicki, russiske Amkar Perm og kasakhiske Kairat. Hans kontrakt med sidstnævnte udløb denne sommer, hvorfor han altså kan skifte til FC Fredericia.

Superliga

Mere Superliga

Fokus