Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen glad for lighedstegn mellem Lyngby og AGF

David Nielsen opfatter det som positivt, at folk sammenligner AGF med Lyngby BK.

I omtrent et år har David Nielsen været cheftræner i AGF, og her har han formået at skabe en bundsolid defensiv, der endnu ikke har tabt i denne sæson og ligger i top seks.

Det har givet minder om for to sæsoner tilbage, hvor Lyngby BK vandt bronzemedaljer med David Nielsen i spidsen. Den sammenligning får David Nielsens mundvige til at vende opad.

- Jeg er sindssygt glad for, at vi er kommet til et sted, hvor folk kan se, at der er lighedspunkter mellem min Lyngby-tid og AGF. Resultaterne derfra er vel årsagen til, at jeg blev ansat i AGF.

- Ligheden er nok mere mentaliteten end det er spillestilen. For det første har vi i AGF spillet et andet system nu i snart fem måneder end jeg gjorde i Lyngby. Og det har været for at tilpasse taktikken til spillerne. Jeg har ikke et taktisk blueprint, jeg ruller ud, når jeg kommer til en klub. Men det har jeg på mentaliteten, siger David Nielsen til Stiften.dk.

Michael Lumb, der er blevet solgt til AC Horsens, forklarer i artiklen, at David Nielsen er en af den slags trænere, som man er klar til at dø for.