U21-landstræneren før Polen-kamp: Skal være modne i overvejelserne
Foto: Getty Images
Landshold

U21-landstræneren før Polen-kamp: Skal være modne i overvejelserne

Niels Frederiksen slår fast, at det er vigtigt, at man ikke satser hele butikken, når Danmarks U21-landshold møder Polens fredag aften.

Det er ikke kun A-landsholdet, der er samlet. Det samme gælder U21-mandskabet, som står overfor en meget svær og afgørende kamp mod det polske ditto fredag. Her er situationen sådan for danskerne, at de kan tage et stort skridt mod at have kvalificeret sig til U21-EM med uafgjort mod Polen.

Sådan et resultat betyder nemlig, at Danmark kan klare det sidste med en sejr på hjemmebane over Færøerne. I den forbindelse fortæller U21-landstræner Niels Frederiksen i et interview med Ritzau ifølge B.T., at man ikke kommer til at satse butikken mod Polen, da man sagtens kan leve med ét point.

Han påpeger derfor, at det er vigtigt at være besindige i stedet for at have en indstilling, der hedder, at kun en sejr tæller.

- Det kan være lidt farligt. For det kan godt være, at vi skal være lidt mere modne i vores overvejelser og på et tidspunkt sige: Okay, et point er fint nok. Når kampen starter, så går vi efter at vinde. Det gør vi. Men vi skal tænke os om. For der er ingen grund til at indkassere et dumt mål til sidst, fordi vi satser hele butikken, siger Niels Frederiksen.

Der er blot to kampe tilbage i Danmarks kvalifikationsgruppe, hvor Danmark er ét point foran Polen. 

Fredagens kamp mellem Danmark og Polens U21-landshold spilles klokken 18 i Aalborg, og opgøret sendes direkte på 6'eren.