Video : Tipsbladet
Superliga

OB-målhelt: Perfekt at score mod Brøndby

Ramon Leeuwin er svært tilfreds med sit mål i OB’s remis på Brøndby Stadion og stolt af holdets præstation.

OB kæmpede sig mandag aften til et point på udebane mod Brøndby i en kamp, hvor hjemmeholdet ellers sad på det meste og havde de fleste chancer.

De Stribedes store helt blev midtstopper Ramon Leeuwin, der seks minutter før tid var først over en ripost tæt under mål og sparkede bolden i kassen.

Og hollænderen glæder sig stort over sin første scoring for OB, siger han til klubbens hjemmeside.

- Det var perfekt at score i dag. Specielt når det er et vigtigt mål som i dag, og når vi fortjener et point. Så er jeg glad for at kunne score og hjælpe holdet, siger Leeuwin.

Forsvarsspilleren mener, at gæsterne spillede en solid kamp og fortjente det ene point.

- Det var en god modstander. Det er svært at spille herovre, men vi spillede en fin kamp og kreerede flere chancer. Jeg synes, vi skulle have scoret i første halvleg, men 1-1 er et rigtig fint resultat – især da vi kom bagud 1-0, siger Leeuwin.

I buret havde OB blot 19-årige Oliver Christensen, der erstattede en skadet Sten Grytebust. Og Leeuwin har kun positivt at sige om teenagerens præstation på Brøndby Stadion.

- Han (Oliver Christensen, red.) spillede en rigtig god kamp. Han har allerede stået i to pokalkampe og holdt buret. Jeg håbede, han kunne gøre det igen i dag, men selvom det ikke skete, gjorde han det godt, lyder det rosende fra forsvarsspilleren til klubbens hjemmeside.

Det uafgjorte resultat mod Brøndby betyder, at OB indtager 11.-pladsen i Superligaen med 14 point efter 13 kampe.