Video : Tipsbladet
Superliga

Backman AGF-kaptajn i testkamp: Jeg er ikke permanent anfører

Selv om Niklas Backman bar anførerbindet i dagens træningskamp mod OB, er det ikke sikkert, han skal være permanent kaptajn efter Pierre Kanstrups skifte.

AGF skal bruge en ny anfører. Det seneste års tid har bindet siddet på Pierre Kanstrups overarm, men siden han skiftede til BB Erzurumspor i Tyrkiet, har det ikke haft en fast ejermand.

Da holdet spillede sin første træningskamp i 2019 tidligere tirsdag, havde Niklas Backman fået anførerbindet, og han er da også blevet nævnt som en mulig afløser for Kanstrup. Det er dog langt fra sikkert, at han fortsætter i rollen som kaptajn.

Jens Stage, der var viceanfører under Kanstrup, er af sted med U21-landsholdet og var selvsagt ikke i spil som anfører i for AGF i dag.

- Det er ikke officielt, at jeg er endelig anfører. Vi har mange ledertyper på holdet. Stage har været anfører mange gange, og han er i Mexico med U21-landsholdet lige nu, så det kan også sagtens ende med at blive ham. Så der er ikke noget, der er fast dér. Jeg er selvfølgelig glad for at være udnævnt til at være kaptajn i dag, men vi må se fremadrettet, hvad der sker, siger Niklas Backman til Lokalavisen Aarhus.

Cheftræner David Nielsen supplerer ved at sige, at det endelige valg først træffes på holdets træningslejr i Portugal.

Testkampen endte 2-3 til OB. AGF skal i aktion igen på lørdag, når holdet møder FC Nordsjælland i Farum.