Video : Tipsbladet
Landshold

Åge Hareides problemer fortsætter: Misser også EM-kval-kamp mod Georgien

Åge Hareides knæproblemer koster atter hans tilstedeværelse ved en EM-kvalifikationskamp.

Det har i nogle dage været kendt, at landstræner Åge Hareide ikke kommer med til torsdag aftens EM-kvalifikationskamp grundet infektionen i hans knæ,der h ar krævet en såkaldt medicinsk oprensning. 

Læs også:Jon Dahl og DBU har talt ud: Vi har taget en lille sludder

Men nu meddeler DBU, at landstrænerens knæproblemer kommer til at koste yderligere. For Åge Hareide kommer også til at glippe søndagens anden EM-kvalifikationskampe ude mod Georgien.

- Behandlingen af Åge Hareides knæ er forløbet efter planen og hans tal er faldende. Lægerne vurderer dog, at Åge bør hvile og undgå en lang, udmattende rejse, så han kommer ikke til Georgien, siger Morten Boesen, der er forbundslæge i DBU og læge for Herrelandsholdet

Læs også:Optakt: Gibraltar - Danmark

Det er naturligvis en ærgerlig Åge Hareide, der nu må følge spillernes jagt på vigtige point hjemmefra. 

- Jeg havde glædet mig til de to kampe og til at være sammen med spillerne, men jeg følger selvfølgelig lægernes anbefalinger. Jeg hepper hjemmefra og er sikker på, at Jon og spillerne sikrer gode kampe og resultater, lyder det fra Åge Hareide med henvisning til, at det bliver Jon Dahl Tomasson, der kommer til at stå i spidsen for landsholdets to kampe.

Torsdagens udekamp mod Gibraltar bliver fløjtet i gang klokken 20.45, imens søndagens kamp mod Georgien starter klokken 18.00.

Læs også:Tomasson om Dolberg-transfer: Det er godt, Kasper er taget væk

Læs også:Hjulmand-ansættelse overraskede de danske landsholdsspillere

Læs også:Jon Dahl ubekymret trods Hareide-fravær