Video : Tipsbladet
Superliga

Stage glæder sig til FCM: Det er en særlig kamp, der venter

Jens Stage ser frem til at deltage i en direkte duel mellem to mesterskabsfavoritter, når Parken søndag danner ramme om et møde mellem mestrene og vicemestrene.

Der er dømt Superliga-topbrag søndag, hvor mestrene og de øjeblikke toere FCK tager imod vicemestrene og Superligaens førerhold FC Midtjylland.

Det bliver første gang hjemmeholdets Jens Stage får muligheden for at blive kastet ind i en decideret mesterskabskamp og det ser midtbanespilleren frem til.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2019

- Det bliver helt sikkert endnu engang en fantastisk kulisse inde i Telia Parken, som det var i går i Europa League. Vi ved alle sammen godt, at det er en særlig kamp, der venter, siger Jens Stage til FCK’s hjemmeside.

- FC Midtjylland ser skarpe og stærke ud, så vi skal ud og matche deres udtryk og energi på vores hjemmebane. Og vi skal vise, at vi er det bedste fodboldhold, for vi er den største klub, og derfor skal vi også være de bedste.

Læs også:FCK-legende gør comeback i Danmarksserien

FC Midtjylland fører Superligaen fire point foran FC København. FC Midtjylland er det eneste hold, der ikke har tabt i Superligaen i denne sæson. FC København har vundet samtlige sine hjemmekampe og FC Midtjylland har gjort det samme med sine fire udekampe.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvordan folder den helt store faceoff-runde sig ud?

Læs også:Optakt: FC København - FC Midtjylland