Video : Tipsbladet
Ligue 1

Medie: Nice vil fyre 18-årig, der er mistænkt for at stjæle Dolbergs ur

Lokalmediet Nice-Matin skriver nu, at Nice ønsker at fyre en 18-årig spiller, som man mistænker for at have stjålet Kasper Dolbergs ur.

Danske Kasper Dolberg har spillet tre kampe og scoret en enkelt gang for OGC Nice, men det der skulle have været en god start på karrieren et nyt sted, er i stedet endt med at være en lunken omgang for danskeren.

Dels har angriberen, der kostede Nice 152 millioner kroner, haft præstationer på det jævne, dels har danskeren været udsat for et tyveri i omklædningsrummet, hvor han har fået taget et ur til en værdi af omkring 500.000 danske kroner.

Læs også:Avis: Nice mistænker 18-årig for at have stjålet Kasper Dolbergs ur

Tidligere torsdag skrev det store franske medie L'Equipe, at en 18-årig spiller fra Nice var mistænkt, og at han skulle til møde i klubben, og nu skriver lokalmediet Nice-Matin så, at den 18-årige spiller står til at blive fyret i Nice, og at der er en disciplinærsag i gang.

Kasper Dolberg fik sit ur stjålet mandag den 16. september mellem 16 og 16.45, og ifølge Nice-Matin er det blandt andet videoovervågning, der har betydet, at efterforskningen af tyveriet har zoomet ind på to unge holdkammerater, hvoraf den ene altså er blevet fyret fra klubben.

Læs også:Nice brugte 152 millioner på Dolberg: Har ikke styr på hans fødselsdag

Ifølge mediet har man stadig ikke fundet uret.

Læs også:Efter transferkritik af Silkeborg: Vi var i dialog med 45 spillere

Læs også:Kasper Dolberg bestjålet: Har mistet et ur til en halv million

Læs også:Holdkammerat: Vi talte allerede om Dolberg for to år siden