Video : Tipsbladet
Superliga

Brandvarm profil afviser transfersnak: Fokus er i AGF

Mustapha Bundu er inkarnationen af AGF's gode form, men han tænker ikke på, om de gode præstationer kan føre til et klubskifte

AGF er i forrygende form for tiden, og David Nielsens tropper har vundet seks kampe i træk. En af holdets mest toneangivende spillere i den igangværende optur er kantspilleren Mustapha Bundu, som har spillet blændende i den seneste tid.

Det blev ganske vist ikke til mål i søndagens sejr over 3-1-sejr over FC Nordsjælland, men landsholdsspilleren fra Sierra Leone blev alligevel kampafgørende. Han stod for oplæggene til AGF's to første mål, og fremtvang det straffespark, som lukkede kampen.

Læs også:Mustapha Bundu lyser op i sjette AGF-sejr på stribe

De gode præstationer stiger dog ikke Mustapha Bunde til hovedet, og han fortæller til Stiften.dk, at han ikke går og tænker på at skifte til en større adresse end AGF.

- Nej, lige i øjeblikket er det ikke noget, jeg bekymrer mig om. Jeg har en lang kontrakt på næsten to år, så jeg tager det som det kommer. Vi har vigtige kampe forude og dem fokuserer jeg på, lyder det fra 22-årige Bundu.

Læs også:Bedst og værst: Ustyrlige Bundu er for god til Superligaen

Det er indtil videre blevet til fem mål og syv assists for Mustapha Bundu i denne sæson af 3F Superligaen. På søndag skal han sammen med AGF møde ligeledes formstærke Randers, som har vundet fire kampe i streg.

Læs også:Startopstillinger: AGF blæser til angreb på tre nye point

Læs også:Amerikansk klub var ude efter Bundu: AGF krævede stor sum

Læs også:Superligaens bedste: Massiv jysk dominans