Video : Tipsbladet
Superliga

Bendtner: Laver stort set ikke andet end at være derhjemme

Det er nye tider for Nicklas Bendtner, der bruger størstedelen af sin nye tilværelse på træningsbanen eller i sit nye hjem i København.

Det så længe sort ud med hensyn til at kickstarte karrieren for Nicklas Bendtner, ind til Ståle Solbakken i 11. time af transfervinduet skrev kontrakt med den så omtalte angriber.

Følger man med i nyhederne, ved man, at det langt fra er alle skriverier om Nicklas Bendtner, der er lige positive. Og det har han selv været stærkt medvirkende til i og med, at han blandt andet er dømt for spirituskørsel og vold.

Men det skal være slut med den slags skandaler, bedyrer Bendtner.

- Da jeg spillede i udlandet, elskede jeg at komme hjem til København. Jeg skulle nå det hele på den halve tid, fordi jeg ikke så mine venner og min familie så ofte. Nu hvor jeg har boet her i en måned, har jeg set én ven én gang, hvor der så kom flere hen ad aftenen til noget Champions League-bold, og så har jeg været ude at spise én gang på min gode vens restaurant. Ellers har jeg ikke lavet andet end at være derhjemme, fortæller Nicklas Bendtner til BT.

Læs også:N’Doye fortsat ude for FCK

Derudover bruger han tiden på træningsbanen, hvor han træner ekstra. Målet er at spille sig i så god form, at Ståle Solbakken vil forlænge kontrakten med ham.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - FC København

En ting er sikkert, fodbolddanmark følger den nu tidligere landsholdsangriber med stor interesse.

I videoen ovenover kan du høre Nicklas Bendtner fortælle, hvorfor han på et tidspunkt overvejede at stoppe karrieren.

Læs også:Dansk Malmö-profil: Jeg er vild med Ståles retorik

Læs også:FCK-lejren trods førsteplads i gruppen: Bliver tæt til det sidste

Læs også:Ekspert om FCK's rekordindkøb: Han har været smertefuldt ordinær