Video : Tipsbladet
Superliga

Randers FC hentede en midtbanespiller, men har nu en midtstopper

Østrigeren Simon Piesinger blev hentet til Randers FC som midtbanespilleren, men har stor succes i det centrale forsvar.

Simon Piesinger har spillet på den centrale midtbane i stort set hele sin karriere, og da Randers FC præsenterede østrigeren som ny spiller den 25. juni, blev han også introduceret som midtbanespilleren. Ordet "midtstopper" blev ikke nævnt en eneste gang i pressemeddelelsen.

Det er ikke desto mindre, hvad Simon Piesinger har været i Randers FC.

Læs også:Bo Henriksen om landstrænerjob: Jeg ved ikke noget om, hvad det indebærer

Cheftræner Thomas Thomasberg har ganske hurtigt omskolet østrigeren til central forsvarsspiller, og Simon Piesinger har gjort det fremragende ved siden af Erik Marxen. Mod AGF i seneste runde spillede Piesinger sin hidtil bedste kamp.

Det har givet ham blod på tanden, og nu ser han ikke længere sig selv om midtbanespiller.

Læs også:OB-angriber om kæmpeløn: Der er ikke en kæft, der kender til det

- I øjeblikket ser jeg mig selv spille i det centrale forsvar. Det er rigtig sjovt at holde modstanderne fra at score, og det giver en ekstra glad følelse at lave et clean sheet. Hvis det fortsætter på den her måde, vil jeg foretrække at spille i bagkæden, siger Simon Piesinger til Randers Amts Avis.

Den 27-årige Randers-spiller rager 192 centimeter op i luften, og han har dermed en god statur til at spille i det centrale forsvar. Simon Piesinger har også spillet et par kampe på midtbanen for Randers FC - det har primært været i pokalturneringen, hvor kronjyderne har slået Kolding IF og FC Roskilde.

Randers FC er en overraskende nummer tre i Superligaen og har vundet fem kampe i træk. 

Læs også:Ny Randers-angriber elsker derbykampene mod AGF

Læs også:Skuffet Ishøj-boss: Har ikke set skyggen af Nicki Bille i tre uger

Læs også:Jan Bech Andersen: Derfor var Fernando Torres i Brøndby