Video : Tipsbladet
Superliga

Divisions-hold vil vælte FCN: Håber de kommer med et stærk hold

Sidste år vandt Vendsyssel FF over FC Nordsjælland i pokalturneringen - onsdag aften vil de gøre det igen.

For et års tid siden leverede Vendsyssel FF en overraskelse i pokalturneringen, da holdet på udebane vandt med 1-0 over FC Nordsjælland.

Dengang stillede FC Nordsjælland med bærende kræfter som Andreas Skov Olsen, Victor Nelsson, Mikkel Rygaard og Godsway Donyoh.

Siden er Vendsyssel FF rykket ud af Superligaen, hvilket i sommer også betød en større udskiftning i truppen, der aktuelt befinder sig i midten af 1. division - men som dog efter en skidt sæsonstart har spillet sig op og blot har tabt en af de seneste seks kampe.

Læs også:Islandsk landsholdsmålmand bekræfter: Jeg forlader Viborg i januar

Men det vil det være en endnu større overraskelse, hvis det atter lykkes nordjyderne at besejre FC Nordsjælland - i aften er på hjemmebane. 

Morten Knudsen er en af de få spillere, der er tilbage i Vendsyssel FF fra sidste års pokaltriumf, og han er frygter ikke, at gæsterne kommer med et stærkt hold - han nærmest håber det.

- Når tingene ikke kører, så bliver det hurtig en ond cirkel, men med de resultater, vi har lavet på det seneste, så har vi virkelig fået en følelse af sammenhold. 

Læs også:England vil forlade banen ved racistiske tilråb

- Sejre giver ikke bare noget til den enkelte spiller, men også til hele holdet. Så vi håber, at de igen kommer med et rigtigt stærkt hold. Det vil klart være det sjoveste for os at måle os imod nu, når vi ikke selv spiller i Superligaen, siger Morten Knudsen  til nordjyske.dk

Kampen er den første i turneringens fjerde spillerunde og vinderen høster en billet til kvartfinalen. Vendsyssel FF - FC Nordsjælland fløjtes i gang klokken 19.00.

Læs også:Skov Olsen valgte Bologna foran andre klubber: De ville mig rigtig gerne

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:FC Fredericia er klar til Superliga: Vi har drømt om det siden 2010