Video : Tipsbladet
Superliga

Stort chok i OB: Sportsdirektør Jesper Hansen siger op

Jesper Hansen stopper som sportsdirektør i OB, når det kommende transfervindue er overstået.

Fynske OB skal kigge sig om efter en ny sportsdirektør.

Klubben fra Odense har netop meldt ud på sin hjemmeside, at Jesper Hansen stopper i klubben, når transfervinduet i januar er overstået.

Læs også:OB har ingen afløser for Jesper Hansen: Store sko skal fyldes ud

Dermed slutter mere end seks år som sportsdirektør i OB for Jesper Hansen, der i foråret 2013 skiftede til klubben fra AC Horsens.

Jepser Hansen har selv ønsket at stoppe og fortæller om sit farvel til klubben:

Læs også:Succes-træner i Superligaen: Vi kunne lige så godt have tabt kampene

- Jeg har været fantastisk glad for de seks et halvt år, jeg har haft i OB. Det har været en spændende og udfordrende tid, og jeg synes, at jeg med god samvittighed kan se tilbage på den opgave, jeg i sin tid gik ind til. I øvrigt en opgave som er løst i tæt samarbejde med mange gode og dygtige kolleger i Ådalen. OB var lige sluttet på tiendepladsen, da jeg kom til, og i sidste sæson sikrede vi os en femteplads, og derfor synes jeg også, at tidspunktet er det rigtige for OB. Nu skal der andre kræfter til, siger Jesper Hansen i en pressemeddelelse og forklarer, at han endnu ikke ved, hvad fremtiden bringer:

- Foreløbig koncentrerer jeg mig om at gøre arbejdet i OB færdigt. Derefter vil jeg tillade mig at holde en god lang ferie. Livet som sportsdirektør er en livsstil, så jeg vil tage den nødvendige tid til at overveje, hvad fremtiden skal byde på.

OB har ikke en afløser på plads for Jesper Hansen, men vil bruge efteråret på at finde ud af, hvem der skal være den kommende sportsdirektør.

Læs også:Prøvespiller fik 90 minutter i OB's storsejr over HB Køge

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - september

Læs også:OB-angriber om kæmpeløn: Der er ikke en kæft, der kender til det