Video : Tipsbladet
Europa League

Mikkel Duelund misser FCK-kamp: Vil være klar i Parken

Dynamo Kiev-danskeren Mikkel Duelund bliver ikke klar til det første opgør mod FC København i Europa League. Han arbejder hårdt for at blive klar til kampen i Parken.

Mikkel Duelund har været hårdt plaget af skader i det seneste års tid. Ja, faktisk lige siden, at han satte sin signatur på en kontrakt med den ukrainske storklub Dynamo Kiev. 

Aktuelt er danskeren stadig skadet, og han har slet ikke været i aktion for Dynamo Kiev i denne sæson. Det kommer han heller ikke på torsdag, når ukrainerne møder FC København på hjemmebane i Europa League, og det ærgrer naturligvis danskeren, der i stedet sigter efter at blive klar til opgøret i Telia Parken den 7. november.

- Lige nu arbejder vi efter at nå kampen på udebane mod FC København. Det burde være muligt. Men jeg har ikke lyst til at vælge en ting, jeg skal nå, for det har jeg gjort i så lang tid nu, hvor jeg er blevet skuffet mange gange. Den kamp kunne jeg godt tænke mig at spille, og den er også inden for rækkevidde, men lad os se, hvordan det går med at træne med holdet igen, siger Mikkel Duelund til Tipsbladet og fortsætter:

Læs også:Agent: Ajax forventer mere af Victor Jensen rent defensivt

- Jeg har også fundet ud af, at det er bedre at tage en uge mere end en uge for lidt bare for at nå en enkelt kamp. Men hvis den (anklen, red.) reagerer godt, burde det være muligt at blive klar. 

Mikkel Duelund fortæller, at Dynamo Kiev har respekt for FC København, som han kalder "et godt spillende 4-4-2-hold". Den tidligere FCM-spiller ser frem til at overvære kampen mod FCK, men han glæder sig næppe helt så meget som Benjamin Verbic, der er kampklar og som bekendt har en fortid i netop FC København. 

Mikkel Duelund kan berette om en meget formstærk Verbic.

Læs også:Fischer sammenligner Zeca med en Disney-skurk

- Han har scoret mange mål for os og er sindssyg dygtig. Det bliver også sjovt for ham. Mellem genoptræningerne er jeg fløjet fra Københavns Lufthavn til Kiev, hvor flere af personerne i security altid siger til mig, at nu skal jeg hilse Verbic og sige, at han ikke skal spille for godt, når vi møder FCK. Jeg tror, det bliver meget fedt for FC København og for Verbic selv, for det var et godt match, da han var der, lyder det fra Mikkel Duelund.

Du kan læse hele interviewet med den skadede Dynamo Kiev-spiller i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:FC København-komet med på anset talentliste

Læs også:Duelund har fået øre for russisk og smag for ukrainsk fodbold

Læs også:Markant regnskab: FC Midtjylland præsenterer stort millionoverskud