Video : Tipsbladet
Superliga

Esbjerg-træner forlanger koncentration mod FCK: Vi skal ikke være naive

Claus Nørgaard ser frem til søndagens kamp mod FC København. Ifølge Esbjerg-træneren kommer det til at kræve fuld koncentration i kampens samtlige minutter, hvis der skal et godt resultat med hjem til vestjylland.

Søndag drager Esbjerg til hovedstaden for at spille mod de forsvarende danske mestre fra FC København. 

På papiret ligner det en svær opgave for det vestjyske mandskab, der i øjeblikket ligger anden sidst i Superligaen med blot ni point efter 12 kampe. 

Læs også:Optakt: FC København - Esbjerg fB

Cheftræner i Esbjerg fB Claus Nørgaard er da heller ikke bleg for at sige, at FCK er en stor mundfuld. Derfor forlanger han også fuld fokus og koncentration i alle kampens minutter. 

- Der findes ingen lette kampe i Superligaen, og den på søndag falder selvsagt også ind under kategorien svær. FCK på deres hjemmebane er en stor mundfuld for alle hold, så vi skal være klar fra start og koncentreret gennem samtlige minutter for at tage et godt resultat med hjem til Esbjerg, hvilket vi tror på kan lade sig gøre, siger han. 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem bliver vindere og tabere i TV-lotteriet?

Yderligere fastslår Claus Nørgaard, at man har tænkt sig at gå efter de tre point. Dog advarer han om at blive for naive. 

- Vi kommer som altid til at gå efter alle tre point, og det skal ske gennem en god, taktisk plan. Vi skal ikke være naive, for FCK har høj klasse på alle positioner, og hvis vi giver for meget plads væk eller ikke er fokuseret i enkelte momenter, så vil det med stor sandsynlighed blive straffet, siger han ifølge Esbjerg fB's hjemmeside. 

Kampen spilles søndag kl. 16:00 i Telia Parken. 

Læs også:Det lysner for flere FCK-spillere: Solbakken kommer med skadesopdatering

Læs også:18-årig EfB'er forlænger: Vi har lavet en god plan for mig

Læs også:Bendtner efter to mål mod Brøndby: Vil hellere score i betydende kampe